OVER ONS

Warneke Roggeveen Hypotheek- en Verzekeringadviseurs is gevestigd in Het Groene Hart van Holland. Wij zijn u met meer dan 40 jaar ervaring in de advisering van verzekeringen, hypotheken en bancaire producten graag van dienst. Voor zowel particuliere- als zakelijke relaties vinden wij de beste verzekering- of hypotheekconstructie. Als u op zoek bent naar goede service en deskundigheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop.

Omdat wij geheel onafhankelijk zijn, hebben wij alle vrijheid om op het gebied van verzekeringen en hypotheken te kiezen voor een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Wij zullen ook altijd kijken welke verzekering of hypotheek het beste bij u en uw financiële situatie past.

Ook in geval van schade komen wij op voor uw belangen. Wij behandelen de schade voor u en onderhouden daarbij de contacten met de verzekeringsmaatschappijen, schade-experts en tegenpartij. Wij zorgen ervoor dat uw schade vlot en adequaat word afgehandeld.

Een persoonlijk gesprek is natuurlijk het beste om elkaar beter te leren kennen.

Wij willen u graag in een vrijblijvend persoonlijk gesprek, op ons kantoor of bij u thuis, meer vertellen over onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem gerust contact met ons op, ons wij zijn u graag van dienst! Bel 0172-218673 of vul ons contactformulier in.

Team Warneke Roggeveen