Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw zorgverzekering


Gezondheid is een kostbaar bezit

Iedereen van 18 jaar en ouder moet verplicht een zorgverzekering afsluiten. Als gesproken wordt over een zorgverzekering, dan wordt de basisverzekering bedoeld. Daarmee bent u verzekerd tegen de kosten van ‘standaard’ medische zorg zoals van de huisarts, het ziekenhuis of de apotheek.

Eenmaal per jaar (op 1 januari) kunt u wisselen van zorgverzekering. Het is belangrijk om er op te letten dat u de juiste keuzes hierbij maakt. Er zijn veel verschillende zorgverzekeringen. De keuze hangt bijvoorbeeld af van hoeveel extra dekking u naast de basisverzekering wilt en hoeveel eigen risico u wilt betalen. In het algemeen geldt: hoe hoger het eigen risico, hoe lager de premie voor uw zorgverzekering.Welke dekkingen kunt u kiezen?

Bij een zorgverzekering moet u kiezen welke dekking u wilt. Hoe meer u verzekert, hoe hoger de premie. Er zijn grofweg drie mogelijkheden:

- Basisverzekering (wettelijk verplicht). Deze heeft de meest beperkte dekking, maar is ook de goedkoopste. Alle kosten voor direct noodzakelijke medische hulp (huisarts en ziekenhuis) zijn gedekt.

- Basis + beperkte aanvulling. Naast de basisdekking worden nu ook bijvoorbeeld negen fysiotherapiebehandelingen vergoed. De tandartskosten worden voor een deel gedekt.

- Basis + uitgebreide aanvulling. Naast de basisdekking wordt nu bijvoorbeeld fysio onbeperkt vergoed. De tandartskosten worden uitgebreid vergoed. U kunt ook kiezen om bijvoorbeeld alternatieve geneeswijze of andere zorg die voor u belangrijk is, aanvullend te verzekeren.

De keuze voor de dekking hangt af van uw gezinssituatie en uw wensen en is voor iedereen maatwerk. Samen met u brengen wij uw persoonlijke omstandigheden en wensen helder in kaart.

Klik voor een offerte op de button linksboven.


Bereken online hoeveel u kunt besparen op uw verzekeringspremieKies andere verzekering

Klantenservice