Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

Aflopende reisverzekering


Aflopende reisverzekering
De aflopende reisverzekering sluit u af vóórdat u op reis gaat. Deze verzekering wordt afgesloten voor de duur van één vakantie. U sluit deze reisverzekering af voor de dezelfde periode als de reis of vakantie. Wanneer uw vakantie is afgelopen stopt ook de reisverzekering. Ook de premiebetaling is eenmalig.

Hoogte van de premie
De hoogte van de premie is afhankelijk van de mate van dekking. U kunt kiezen voor een standaardpakket maar deze ook uitbreiden met tal van extra's. Voor een rustig verblijf in een vakantiehuisje heeft u natuurlijk een eenvoudiger pakket nodig dan wanneer u bijvoorbeeld een wereldreis gaat maken.


Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Wilt u een aflopende reisverzekering met een voordelige premie en met een goede service? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Klik op de button linksboven om direct uw premie te berekenen!

Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn bieden wij u op onze website diverse online hulpmiddelen waarmee u zich kunt oriënteren op onze diensten en op de producten die wij bieden. Wij benadrukken dat wij daarnaast altijd klaar staan om u met onze persoonlijke adviezen te begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen.

Mocht u via onze site direct een financieel product afsluiten, bedenkt u dan, dat er in dat geval van zo'n advies géén sprake is.

Kies andere verzekering

Klantenservice