Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

Ongevallenverzekering


Een ongeluk zit in een klein hoekje...

Een ongevallenverzekering is er speciaal voor ongelukken. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Door een ongeval kan uzelf of een familielid blijvend invalide raken of misschien wel te komen overlijden. In deze gevallen is er een ongevallenverzekering die de schade van dit soort ongevallen vergoedt. Een ongevallenverzekering is een belangrijke verzekering want u weet nooit van te voren wat er kan gebeuren.

Bij het woord ongeval denkt u al snel aan een auto-ongeluk. Veel ongevallen gebeuren echter gewoon thuis of op de werkplek. Niet iedereen overziet de gevolgen van een ongeval. Toch kan een ongeval flinke financiële gevolgen hebben en dan gaat het niet over materiële schade. Een ongevallenverzekering is relatief gezien een goedkope verzekering die een goede aanvulling is op andere verzekeringen. Een ongevallenverzekering keert eenmalig een vooraf vastgesteld bedrag uit als u door een ongeval blijvend letsel oploopt of komt te overlijden.

Zoekt u een ongevallenverzekering met een voordelige premie en met een uitstekende service? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Klik op de button linksboven om direct vrijblijvend een afspraak te maken!

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn bieden wij u op onze website diverse online hulpmiddelen waarmee u zich kunt oriënteren op onze diensten en op de producten die wij bieden. Wij benadrukken dat wij daarnaast altijd klaar staan om u met onze persoonlijke adviezen te begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen.

Mocht u via onze site direct een financieel product afsluiten, bedenkt u dan, dat er in dat geval van zo'n advies géén sprake is.

Bereken online hoeveel u kunt besparen op uw verzekeringspremieKies andere verzekering

Klantenservice