Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

Motorfietsverzekering


U wilt graag zorgeloos rijden en vooral niet onnodig teveel betalen. Wij bieden u een uitgebreid pakket van motorfietsverzekeringen aan, zodat u precies krijgt wat u nodig heeft en nooit teveel premie betaalt.

Iedereen in Nederland die een motorfiets bezit, moet zich verplicht verzekeren tegen ongevallen. Op deze manier is de schade die u een ander aanricht altijd verzekerd. Of uw eigen schade verzekerd is, hangt af van welke verzekeringsvorm u heeft.

In Nederland kennen wij drie varianten:

WA-verzekering
WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid en is tevens de goedkoopste motorfietsverzekering. Deze verzekering dekt alleen de schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt. Alle andere kosten zijn niet gedekt en dient u dan ook zelf te betalen

Beperkt Casco
Een Beperkt Casco motorfietsverzekering dekt naast de schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt, ook de schade aan uw eigen motorfiets, op voorwaarde dat u deze schade niet zelf heeft veroorzaakt. Dit is bijvoorbeeld schade veroorzaakt door diefstal of schade toegebracht door derden. Wanneer u echter (aantoonbaar) door uw eigen toedoen schade aan uzelf of uw motorfiets veroorzaakt, zal deze verzekeringsvorm dit niet vergoeden.

Volledig Casco
Deze verzekering is de meest uitgebreide en tevens duurste variant van de motorfietsverzekering. Deze verzekering dekt naast de schade die u anderen toebrengt (niet opzettelijk), ook de schade die uzelf of uw motorfiets heeft opgelopen. Om er zeker van de te zijn dat u de juiste verzekering heeft, is het verstandig goed op de polisvoorwaarden te letten.

Wilt u een motorfietsverzekering met een voordelige premie en met een goede service? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Klik op de button linksboven om direct vrijblijvend een afspraak te maken!

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn bieden wij u op onze website diverse online hulpmiddelen waarmee u zich kunt oriënteren op onze diensten en op de producten die wij bieden. Wij benadrukken dat wij daarnaast altijd klaar staan om u met onze persoonlijke adviezen te begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen.

Mocht u via onze site direct een financieel product afsluiten, bedenkt u dan, dat er in dat geval van zo'n advies géén sprake is.

Bereken online hoeveel u kunt besparen op uw verzekeringspremieKies andere verzekering

Klantenservice