Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

Hulpverleningsverzekering


U wilt graag zorgeloos rijden en vooral niet onnodig teveel betalen. Wij bieden u een uitgebreid pakket van hulpverleningsverzekeringen voor uw auto, bestelauto of motorfiets aan, zodat u precies heeft wat u nodig heeft en nooit teveel premie betaalt.


U bent natuurlijk zuinig op uw vervoer. Het onderhoud is prima in orde, maar het kan altijd een keertje tegenzitten. U kunt met een gerust hart op weg met onze hulpverleningsverzekering.

De hoogte van de premie wordt o.a. bepaald door het verzekeringsgebied, het soort vervoermiddel en of u een aanhanger wilt meeverzekeren.

Klik op de button linksboven om direct vrijblijvend een afspraak te maken!

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn bieden wij u op onze website diverse online hulpmiddelen waarmee u zich kunt oriënteren op onze diensten en op de producten die wij bieden. Wij benadrukken dat wij daarnaast altijd klaar staan om u met onze persoonlijke adviezen te begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen.

Mocht u via onze site direct een financieel product afsluiten, bedenkt u dan, dat er in dat geval van zo'n advies géén sprake is.

Bereken online hoeveel u kunt besparen op uw verzekeringspremieKies andere verzekering

Klantenservice