Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

Fietsverzekering


U wilt graag zorgeloos rijden en vooral niet onnodig teveel betalen. Wij bieden u een uitgebreid pakket van fietsverzekeringen aan, zodat u precies krijgt wat u nodig heeft en nooit teveel premie betaalt.


Bij de fietsverzekering kunt u kiezen uit tal van opties. Wilt u de verzekering doorlopend of juist voor een bepaalde tijd? Ook kunt u kiezen of u de fiets alleen wilt verzekeren voor diefstal of ook voor beschadiging.

De hoogte van de premie is o.a. afhankelijk van het gebruik, het soort fiets en of er bijvoorbeeld een antidiefstal chip aanwezig is.

Klik op de button linksboven om direct vrijblijvend een afspraak te maken!

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn bieden wij u op onze website diverse online hulpmiddelen waarmee u zich kunt oriënteren op onze diensten en op de producten die wij bieden. Wij benadrukken dat wij daarnaast altijd klaar staan om u met onze persoonlijke adviezen te begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen.

Mocht u via onze site direct een financieel product afsluiten, bedenkt u dan, dat er in dat geval van zo'n advies géén sprake is.

Bereken online hoeveel u kunt besparen op uw verzekeringspremieKies andere verzekering

Klantenservice